Stitch4all

Stich4all is een borduuratelier en is gespecialiseerd in het machinaal en industrieel borduren van logo's, teksten en afbeeldingen op (werk-)kleding.

De oprichter van Borduuratelier Stitch4All  is eigenaar Anja Schepens. Zij beschikt over ruim 12 jaar machinaal borduurervaring voor zakelijke en particuliere klanten.

We hebben kennis en ervaring opgedaan om te komen van foto naar geborduurd-logo. Het betreft hier werkzaamheden op het gebied van digitalisering, aanmaken borduurkaarten, adviseren over kleur/materiaal-gebruik en machinaal borduren. Door dit werk hebben we bovendien een uitgebreid en betrouwbaar netwerk weten op te zetten van toeleveranciers (van garens, textiel en kleding) en afnemers. 

Borduuratelier Stitch4All is in staat om iedere (klantspecifieke) vraag voor machinaal borduren in te vullen. De focus van Stitch4All is met name gericht op het machinaal borduren op kleding, textiel, caps, badstof en overige consumenten producten. In de regel wordt er op producten van de klant geborduurd, indien gewenst kan Stitch4all ook de producten leveren. We borduren voor bedrijven, clubs/verenigingen, traders, groothandelaren, particulieren e.d.

Als jonge zelfstandige onderneming onderscheid Stitch4All zich positief van haar concurrent-collega's op de volgende punten:

 • Afspraak = Afspraak;
 • Borduurspecialist voor bedrijven, verenigingen en particulieren;
 • Advies op maat
 • Borduringen op alle mogelijke soorten kleding, textiel, caps en badstof;
 • Borduringen op artikelen van klant of afkomstig van eigen leveranciers;
 • Beheersing van het gehele borduurproces om perfecte kwaliteit te kunnen leveren;
 • Borduurspecialist in digitalisering van logo's, plaatjes en teksten & machinaal borduren;
 • Flexibel en tot snel beslissen en handelen in staat.
 • Korte levertijden
 • Geen 9 to 5 mentaliteit
 • Voor back-orders betaald u dezelfde prijs als voor de hoofd-opdracht 

 

Topservice

Er zijn erg veel redenen om met Stitch4all in zee te gaan. U adviseert uw eigen topproducten met erg lage kosten, zodat uw klanten tevreden zijn. Door kennis te delen kunnen wij u actief ondersteunen bij uw adviezen en samen de vele kansen in de markt te benutten. Klantenservice is bij Stitch4all niet de naam van een afdeling. Het is onze strategie. Ouderwets hard rennen voor klanten. Niet alleen voor zakelijke klanten maar ook voor consumenten. We bieden on-Nederlandse service, in plaats van trage en stroperige dienstverlening. Wat u daaraan heeft?

 • Lage kosten
 • Hoge kwaliteit
 • Flexibiliteit
 • Afspraak is afspraak

 

Onze beloftes

Hieronder ziet u onze standaard beloftes:

Binnen twee werkdagen een offerte klaar

Bij tekstborduringen, eenvoudige bedrijfslogo's of herhaal-bestellingen binnen een werkdag.

Binnen een werkdag antwoord op uw mail

Maar als het even kan, binnen een half uur. Direct een medewerker aan de lijn Dus geen irritante keuzemenu's of lange wachttijden.

Levering binnen twee weken

Na goedkeuring van proefborduring en gunning van order. Tevens moet kleding beschikbaar zijn.

Een klacht?

Die wordt zo spoedig mogelijk opgelost. En wij proberen zoveel mogelijk te leren van wat we verkeerd hebben gedaan.

 

Who We Are:

Stich4all is een borduuratelier en is gespecialiseerd in het machinaal en industrieel borduren van logo's, teksten en afbeeldingen op (werk-)kleding. Stitch4all beschikt over ruim 12 jaar machinaal borduurervaring voor zakelijke en particuliere klanten. We hebben kennis en ervaring opgedaan om te komen van een foto naar een geborduurd-logo op uw kleding. Het betreft hier specifieke werkzaamheden op het gebied van digitalisering, aanmaken borduurkaarten, adviseren over kleur/materiaal-gebruik en machinaal borduren.

Contact Us

(031) 0344-624201

stitch4all@stitch4all.nl

www.stitch4all.nl

@stitch4all.nl

fakebook.com/stitch4all

vimeo.com/stitch4all