More in this category: « Wie is Stitch4all

Klanten

zaterdag 20 november 2010 02:20 Read 2355 times
Published in Wie zijn wij

Stich4all borduurt voor iedereen. Dit varieert van particulieren, naar verenigingen of bedrijven.

 

Bedrijven & Verenigingen

 

Borduren is een duurzaam product dat een exclusieve uitstraling geeft aan uw bedrijfs- of promotiekleding maar ook aan uw relatiegeschenken en cadeaus. Door het gebruik van de allerbeste garens blijven de logo’s en teksten mooi van kleur en kwaliteit. Bedrijven en verenigingen kunnen zelf voor textiel zorgen of kunnen dit ook bij Stitch4all bestellen. Denk dan vooral aan bijvoorbeeld: badstof handdoeken, alle soorten kleding en caps.

Voor bedrijven en verenigingen zal meestal het logo geborduurd worden. Het is echter ook mogelijk om teksten, bijv. het internet/email-adres, slogan, telefoon-nummer etc, te borduren.

Voor bedrijven en verenigingen is het mogelijk om met behulp van het offerteformulier een offerte aan te vragen. De offerte wordt berekend aan de hand van grootte van het logo, aantal steken en aantal kleuren. Voordat de uiteindelijke opdracht wordt gegeven voor een borduuropdracht wordt vaak (wel tegen geringe vergoeding) een digitale borduurkaart aangemaakt (waarmee de borduurmachine kan worden aangestuurd) en een proefborduring gemaakt. Hierna hoeft u pas te besluiten om een definitieve borduuropdracht te verstrekken.

Voor bedrijven en clubs/verenigingen hanteren we prijzen met speciale staffelkortingen en kunnen we meer maatwerk-borduringen leveren die niet in de webwinkel opgenomen zijn. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Retailers

 

Bedrijfskleding- en/of Relatiegeschenken-leveranciers verkopen eigen kleding/textiel aan hun klanten. Vaak wil de klant hier zijn logo gedrukt of geborduurd hebben. Afhankelijk van de hoeveel borduringen per jaar kan het in veel gevallen gunstiger zijn om het borduurwerk uit te besteden in plaats van het zelf doen. 

 

 

Voor retailers die een langdurige relatie aan willen gaan met Stitch4All hanteert Stitch4All speciale verkoopprijzen.

 

 

Particulieren

 

Voor particulieren worden meestal teksten (naam, geboortedatum, etc) in combinatie met een leuke afbeelding geborduurd. In de webwinkel is een groot assortiment alfabetten en afbeeldingen aanwezig waaruit men kan kiezen. Heeft u echter specifieke wensen die niet via de webwinkel worden aangeboden, informeer dan even bij Stitch4all naar meer mogelijkheden.

 

Borduringen kunnen in de Stitch4all-webwinkel alleen in combinatie met een artikel uit de webwinkel worden besteld. Wilt u een borduring op een eigen kledingstuk of artikel dan is dit wel mogelijk, maar NIET via de webwinkel. Neemt u hiervoor contact op met Stitch4all voor het maken van een afspraak.

 

Borduren geeft net dat beetje extra uitstraling en het geheel wordt een zeer persoonlijk cadeau! Wij verzekeren u van een uitstekende service.

 

 

 

Additional Info

  • This is Exta Field One: default
Last modified on vrijdag 25 juli 2014 18:01
S4A

S4A

Dit is een mailtje wat ik kan versturen als ik een directe link

www.stitch4all.nl/index.php?option=com_users&view=login

gebruik. Dan ga ik om alle MENUs heen, maar kan toch mailtjes versturen?

Comments

""Very Helpful article and information. Keep Up the Good Work!b""

In Response To: Demo

Exploiting Open Source

""Very Helpful article and information. Keep Up the Good Work!b""

In Response To: Demo

Exploiting Open Source

""Very Helpful article and information. Keep Up the Good Work!b""

In Response To: Demo

Exploiting Open Source

""Very Helpful article and information. Keep Up the Good Work!b""

In Response To: Demo

Exploiting Open Source